Lite efter

IMG_9889 IMG_9891 IMG_9892

Jag brukar fnysa åt att alla helt plötsligt klär och sminkar sig i brunt, grått och vinrött bara för att det blir höst. Men den här hösten har jag själv hamnat i det diket. Mycket jordiga och murriga toner har det blivit. Därför har jag plockat fram en bild från i somras, för att ge mig själv lite inspiration att göra något annat snart. Om man ska klara vintern måste man ladda med lite färg.

Förresten har väl ingen missat att Veronica Maggio har släppt ett nytt album. Jag, som konstant ligger ca tre år efter resten av världen, har precis börjat lyssna ordentligt på hennes senaste skiva.

2 tankar på “Lite efter

  1. Nu blir jag inspirerad att plocka fram ögonskuggorna igen och inte bara köra på mig gamla säkra vardagssminkning. Kanske ska försöka härma den du gjort här – jättesnyggt! Och grattis till en fin blogg, ska följa dig med spänning! =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.