Brott mot principerna

IMG_0853 IMG_0852 IMG_0851 IMG_0849Så fort jag skrev att jag inte brukar använda glitter blev det till en princip som jag kände att jag måste bryta mot. Men det är fasligt vad det yr överallt. En av anledningarna till att jag strök det ur skönhetsrutinen för några år sedan, vill jag minnas. Nåväl, det är bara att försöka vänja sig.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.