Antikguld

IMG_1710 IMG_1711Jag har börjat testa ögonpennorna från Sephora som jag köpte häromdagen och mjukstartade lite med den antikguldbruna färgen. Alla pennor (utom den lila, som är lite hårdare) är krämiga och välpigmenterade och glider på hur lätt som helst, vilket gör att de fungerar utmärkt som ögonskugga över hela det rörliga locket. Man får jobba lite extra med att tona ut kanterna bara. Om det nu inte är skarpa kanter man är ute efter. Då går det precis lika bra att strunta blankt i att tona. Låt oss aldrig bli preskriptiva i den här bloggen. Någonsin.IMG_1738Jag har förresten sett att andra bloggare har husdjur eller barn som ibland smyger sig in på bild. Själv har jag en uppmärksamhetssökande akademiker här hemma. Den här gången lät jag honom hållas.

1 tanke på “Antikguld

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.