Golddigger

I veckan gjorde jag ett besök hos trevliga och duktiga Karolina på Buy my outfit, som driver en butik inriktad på miljömedvetet och hållbart mode. Jag gick därifrån med två par second hand-öronclips och två klänningar från nya favoritmärket People Tree. Den ena av klänningarna skymtar ni på den översta bilden, den andra hittar ni här. Bor ni i Edsbyn med omnejd kan jag verkligen rekommendera att ni tittar förbi, annars kan ni ju alltid kika in i nätbutiken. Här nedan ser ni två olika sminkningar där jag har utgått från öronclipsen ”Golddigger” – den ena en enkel guldig makeup med blå eyeliner för att matcha klänningen, den andra en sotning i brunt och guld matchad med röda läppar. IMG_2820 IMG_2797 IMG_2747 IMG_2758

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.