Alternativ till glitter

Nyår är ju det kosmetiska glittrets högtid, det känner vi alla till. Men alla kanske inte gillar glitter, eller tycker att man måste ha glitter just på nyårsafton. Somliga av oss kan stå med fingret i glitterburken en helt vanlig onsdag i mars och behöver kanske inte leva ut alla glitterdrömmar just den 31 december. Därför tänkte jag ge förslag på en alternativ nyårssminkning för alla som inte vill glittra som en discokula men som kanske vill ha något mer än en diskret vardagsmakeup. Varför inte prova på lite nya färger som man aldrig brukar ha annars? Alla har vi väl färger i någon palett som vi bara inte hunnit/vågat/orkat prova än. Och eftersom nyåskläderna ofta går i svart, grått eller någon annan icke-färg har man guldläge att testa olika färgkombinationer i ansiktet. Här har jag dels provat nya skuggor i turkos och guld, dels testat lite nya, skarpa konturer som jag inte brukar köra med annars.

Själv har jag inte riktigt bestämt mig för om det blir glitter eller inte i morgon. Jag vet faktiskt inte ens om det blir någon nyårsfest för min del än. Kanske vore bäst att styra upp festen först, så tar vi skönhetsbryderierna sen. Det får bli årets nyårslöfte: att jobba på framförhållningen.

IMG_3050 IMG_3056 IMG_3078

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.