Upprinnelsen …

IMG_3650 IMG_3652… till sminkningen i förra inlägget var de här naglarna, som jag satt och målade helt planlöst medan jag tittade på Skavlan och som helt plötsligt och utan förvarning såg ut som om de var tagna ur en ungdomsserie från 80-talet. Jag tror ta mig sjutton att jag hade en overall som såg ut ungefär såhär i mönstret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.