Vardagsmakeup med färg

Jag har aldrig skrivit under på den gängse uppfattningen om hur en vardagsmakeup ”ska” se ut. Jag tycker om att använda färg, både till vardags och fest, och tycker inte nödvändigtvis att en makeup behöver vara diskret bara för att man bär den på dagen.

Däremot prioriterar jag kanske inte att stå framför spegeln lika länge på morgonen som jag gjorde när jag var yngre, för att arbeta med fyra olika färger på ögonskuggan och konturera ansiktet i en kvart. I stället satsar jag till vardags på enkel sminkning på ögonen med ett par harmonierande eller kontrasterande färger och då och då en liten eyelinervinge. Här är en mjuk sminkning i varmt orange och skimrigt beige.IMG_3387 IMG_3421 IMG_3422 IMG_3423

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.