Sleek iDivine palette – Sunset

Jag köpte paletten Sunset från Sleek för drygt ett år sedan. Älskar de starka färgerna, men har av någon konstig anledning knappt använt paletten sedan jag köpte den. I dag bestämde jag mig för att ändra på det och lade en ögonmakeup i guldgult och orange.

IMG_4123red IMG_4124red IMG_4129red IMG_4159red

I solnedgången
Satte jag mig på bergets kam,
spejade ut över fjärden,
såg, huru solen i väster sam,
långt, långt i väster gick färden.
Tiden förgår;
nyss var det vår,
snart ligger höst över världen.
Gustav Fröding

4 tankar på “Sleek iDivine palette – Sunset

    • Tack, vad snällt! Annars är gul och orange typiska färger som är svåra att få till. Smickrande mot mina blå ögon men not so much mot min skära hudton … Men den här gången blev jag rätt nöjd med färgbalansen 🙂

    • Ja, jag tycker också om den kombinationen, borde använda den oftare. Nu i vår är ju tydligen orange en trendfärg, så man kanske ska försöka hänga med lite i modet för en gångs skull 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.