The no make-up make-up

På helgerna tycker jag om att gå osminkad, eller att bara sminka mig lite lätt. Då väljer jag en lätt bas, en frisk färg på kinderna, en ljus, matt skugga som framhäver min ögonfärg och lätt tonade läppar, antingen med ett lip stain, eller läppstift som jag applicerar med fingrarna för att läpparna ska se naturligt rosiga ut.IMG_4019red IMG_4021red IMG_4024red

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.