Viva la Diva Coral reef

IMG_4705red Hakar på vårtrenden och rockar knallorangea läppar. Orange är en typisk färg som är svår mot min hudton, och jag skulle egentligen behöva en mer kalltonad nyans för att det riktigt ska funka, men jag kunde inte hålla mig när jag såg det här på Åhléns. Kanske passar bättre i sommar när jag fått lite färg.IMG_4658redIMG_4674redHöll det enkelt på ögonen, med en persikofärgad skimmerskugga som kommer som mest till sin rätt i direkt solljus.

 

4 tankar på “Viva la Diva Coral reef

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.