Frånkopplad

En fridfull tystnad har legat över bloggen den senaste veckan. Förra helgen åkte jag till barndomshemmet för att koppla ifrån ordentligt. Sedan glömde jag liksom bort att koppla på igen. Men jag jobbar på det. Tills vidare bjuder jag på en bild på den mylla jag är sprungen ur. Min egen söndermark.

IMG_20140404_193609

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.