Tillfället gör fashionistan, eller var det tvärtom?

I vår familj har vi en liten fashionista. Hon tror inte på det här med att ”klä sig efter tillfälle”. I hennes värld är det ALLTID tillfälle att dra på sig det absolut snyggaste man har. Oftast en klänning. Gärna flera stycken på varandra.

Man kan tycka att det är en rar egenhet som barn har, men jag väljer att inspireras för egen del också. Varför låta de snyggaste klänningarna hänga i garderoben större delen av året, bara för att man så sällan ”har tillfälle” att bära dem? Enligt barnets självklara logik borde det snyggaste man har vara det som man använder oftast. Strunta i konventionerna bara. Aldrig mer någon tråkig office chic-stil. Skaka hand på det, någon?

IMG_20130727_174214

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.