Orla Kiely for People Tree

Mitt favoritmärke just nu är brittiska People Tree, som är ett fairtrademärke med retroinspirerade kläder. När jag såg kläderna från det här samarbetet med Orla Kiely hos Buy My Outfit skyndade jag mig att hugga både en kjol och en klänning. Och nej, jag är inte sponsrad av vare sig BMO eller People Tree, trots att jag bloggar om dem hela tiden. Jag bara råkar ha hittat ett märke och en butik som passar min figur och min stil som handen i handsken.

Förra helgen invigde jag min nya kjol, och körde en skimrig taupeskugga på locket, tonat med lite cerise för att matcha blusen.

IMG_4909red IMG_4911red IMG_4934red Det är inte lätt att hitta en neutral bakgrund för att ta outfitbilder hemma hos mina föräldrar, där det finns blommiga tapeter, älghorn och tavlor en masse. Precis som det ska vara i ett föräldrahem.IMG_4935redVärldens snyggaste mönster med sirliga damsilhuetter.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.