Culture of make-up

Smink, hudvård, skönhet och kultur i en salig blandning

Inspirerat av SBCA

2

I påskas gjorde jag en sminkning inspirerad av alla snygga masker jag sett på bilder från skönhetsgalan Swedish Beauty & Cosmetics Awards. Min ”mask” går dock inte över hela ansiktet, så jag vet inte ens om den kan betecknas som en mask. Men därifrån kom inspirationen åtminstone.

Den skarpögde kanske märker att min utstyrsel i övrigt kompletteras av min mammas blåblommiga förkläde. Jag klämde nämligen in den här sminkningen mellan andra sminkningar och bak av påsktårta plus allehanda andra bestyr, så förklädet följde med av bara farten. Håll tillgodo.

IMG_5047red IMG_5043red IMG_5079red Bilder från galan hittar du bl.a. hos KickiDaisy Beauty.

2 thoughts on “Inspirerat av SBCA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: