Allt detta tillhör mig

IMG_20140524_135002Jag har några intensiva dagar bakom mig, därav tystnaden här inne. Jag bjöd mina vänner att besöka mitt barndomshem i helgen, och tillsammans grottade vi ner oss i tjeckisk litteratur, mot en bakgrund av dramatiska skogar och blånande berg.

Den här gången var det en översättning av Petra Hůlová som avhandlades. En författare som jag varmt rekommenderar. Är ni nyfikna kan jag tipsa om Allt detta tillhör mig och För medborgarnas bästa, som båda är översatta av mina kära vänner och översättarkollegor.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.