Ciaté Flower Manicure

IMG_5295red IMG_5297red IMG_5309red IMG_5321red IMG_5323redJag köpte manikyrkitet Ciaté Flower Manicure för ett par veckor sedan och har hunnit prova det ett par gånger. På de översta bilderna har jag använt det rosa lacket som följde med förpackningen, och på de nedre bilderna har jag valt ett ljusblått lack från L’Oréal som bas. Enligt instruktionerna ska man lägga på två lager av baslacket (eller så många lager som krävs för önskad täckning), måla på ett lager av det medföljande topplacket, lägga på den blomma man vill använda och sedan lägga ett till lager med överlacket.

Jag tycker att det överlag funkar ganska bra, även om det är lite pilligt. Ett hett tips är att välja ut och ev. klippa till alla blombitar och lägga upp dem framför dig på bordet så att du har dem nära till hands. När du väl har lagt första lagret med topplacket gäller det nämligen att jobba snabbt, innan det torkar. När du väl har fått blommorna på plats krävs det dock betydligt mer än ett lager topplack för att dels fixera blomman, dels få till en hyfsat jämn och blank yta. De torkade blommorna formligen slukar topplack, och jag tappade räkningen på hur många lager jag applicerade innan jag blev nöjd med finishen. Men har du bara tålamodet och gott om tid är resultatet väl värt ansträngningen. Eller vad tycks?

2 tankar på “Ciaté Flower Manicure

  1. Åh vad läckert, föredrog dock det ljusblå L’Oreal lacket framför Ciates rosa. Bra tips där med att det slukar topplack, då kör jag på Nail Pattern Boldness Glitter Food som kan mätta även det rivigaste glitterlack.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.