La vie en rose

Rosa är en av de där ögonskuggsfärgerna som jag ofta lockas av när jag ser dem i förpackningen, men som jag sällan tar mig för att använda när jag väl har köpt dem. Men det ska bli ändring på det, för jag har upptäckt att rosa är den perfekta färgen de dagar man vill vara lite diskret och sober men inte känner för att gå ner sig i beige-och-brunt-träsket.IMG_5618red IMG_5616red IMG_5615red

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.