Culture of make-up

Smink, hudvård, skönhet och kultur i en salig blandning

Paperself Peacock lashes

0

Testar mitt andra franspar från Paperself, nämligen Peacock. Matchade med ögonskugga i påfågelstoner (fantasifullt så det förslår). Jag var lite dumsnål/lat och satte ögonfransar bara på ett öga, eftersom jag tyckte det var onödigt att klippa sönder båda fransarna för att ha dem på mig i 10 minuter, och jag oftast bara fotar från en sida. Ifall ni skulle undra varför det bortre ögat ser misstänkt kalt ut …IMG_6159red IMG_6148red IMG_6119red

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: