Vem som helst

IMG_6314red IMG_6319redSå här såg jag ut i går när jag var på konsert med Weeping Willows och Lars Winnerbäck i Borlänge. Både Weeping Willows och Winnerbäck var fantastiska, men en av de största upplevelserna var nog bilresan hem, genom en tyst och dunkel skog som stundvis öppnade sig mot spegelblanka tjärnar. Ett landskap som jag är uppvuxen i och som känns så hemma, men som fortfarande slår mig med häpnad och vördnad.

Jag kommer från en tall och en åker
Jag har doftat som ett hygge i skogen
En gång hade jag ojämna tänder och en dagdröm.
Vem som helst blues – Lars Winnerbäck

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.