Semesterhår

När det är semester och dessutom så vackert väder som det har varit den här sommaren håller jag smink och hårbestyr på en så enkel nivå som möjligt. När det gäller håret har jag hittat en enkel hårrutin som håller håret snyggt i flera dagar utan någon större ansträngning.IMG_6326red Jag sprayar lite saltvattenspray i handdukstorrt hår, tvinnar det längs sidorna och nålar upp det i nacken. En enkel frisyr som tar max fem minuter att göra och som håller hela dagen.IMG_6345redIMG_6114redJag tar ur nålarna på kvällen, och dagen efter har man lockar som är lite lagom rufsiga, tack vare saltvattensprayen. Vill man ha lite mer volym kan man applicera en volymgivande produkt i hårbotten, men här jag låtit det vara som det är. Håller minst ett par dagar till. Så här har jag sett ut mest hela semestern.

4 tankar på “Semesterhår

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.