Reafynd: Oscar de la Renta Live in Love EdP

När jag var på Åhléns i Bollnäs och kollade in deras parfymsortiment (som är anmärkningsvärt välsorterat för ett litet varuhus) såg jag att det var rea på en parfym som jag gått och klämt på ett tag utan att komma till skott. Som jag tidigare nämnt är jag lite petig när det gäller parfymer, och detta är en av få som lyckats slinka igenom mitt finmaskiga nät.

Jag bjuder på några bilder på den förtjusande förpackningen. Om ni undrar hur parfymen känns i näsan hänvisar jag till Julias recension, som beskriver doften tusen gånger bättre än jag någonsin skulle kunna göra.

IMG_6513red IMG_6515red IMG_6517red

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.