Blått och sepia

Just nu har jag dille på att kombinera klarblått med en varmare sepiaton i utkanterna. Här har jag även lagt lite guldgrönt under ögat. Den blå skuggan är Royale från MAC. Älskar färgen men använder den nästan aldrig, eftersom den färgar av sig på resten av ögonlocket redan några minuter efter applicering, trots primer och grundarbete efter alla konstens regler. Har visserligen så kallade ”hooded eyelids”, men har inte detta problem med skuggor från andra märken. Den sepiafärgade skuggan är också från MAC och heter Uninterrupted. Färgmässigt är Uninterrupted en av mina favoritskuggor, men även den har sämre hållbarhet än vad jag förväntar mig av en skugga för det priset. Jag undrar om det är något problem med MACs formula, eller om det helt enkelt är så att MACs skuggor inte lirar med min hy?

IMG_6551red IMG_6553red IMG_6549red IMG_6559red

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.