Bronzer

På grund av min rosaceadiagnos passar jag mig noga för solen, eftersom jag lätt blir röd och får pigmentförändringar (se fläcken i pannan på bilden nedan t.ex.). Den här sommaren har jag dock inte kunnat undgå att få lite färg, trots att jag envetet suttit i skuggan med 30+ solskyddsfaktor och solhatt, till omgivningens stora munterhet.

Därför har jag passat på att göra något som jag nästan aldrig gör annars, nämligen bronzat ansiktet i lite varmare färger. Det funkar bara när jag har blivit lite brun, vilket jag nästan aldrig blir, så det gäller att passa på. Eftersom jag nästan aldrig använder solpuder har jag inte något större utbud av det hemma. Jag tog ögonskuggan Sunrise från Make up Store, som jag köpte tidigare i somras, och det funkade alldeles utmärkt. Som rouge använde jag skuggan Cosmopolitan, också från Make up Store.

Här har jag kombinerat den varma bronzern med en en blå eyeliner för att pigga upp lite (jag har ju en fäbless för att mixa varma och kalla toner just nu). Ursäkta den oordnade, halvtorkade badfrisyren. Det är inte långa stunder i sträck som mitt hår har varit torrt denna varma sommar.

IMG_6576red IMG_6595red

2 tankar på “Bronzer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.