YouTube-inspiration

Nej hörrni, det här duger ju inte. Jag gick och blev sjuk igen, och den här gången har det hållit i sig snart ett par veckor. När jag har släpat mig till och från jobbet finns det inte så mycket energi kvar till att blogga och pyssla med smink och sånt. Jag sover mest. Och hänger på YouTube för att få tiden att gå och muntra upp mig lite. Här kommer några tips på skönhetskanaler på YouTube som jag följer, plus lite annat smått och gott.

När det gäller mitt skönhetsrelaterade konsumtionsmissbruk är Little Miss Consumer en av mina största enablers. Med glimten i ögat och på sjungande skånska berättar hon om sina senaste skönhetsfynd, hissar och dissar olika produkter, färgar håret chockrosa och hittar på andra galna upptåg. Bloggar på Daisy Beautys portal och vloggar på deras YouTube-kanal.

Pixiwoo-tjejerna är blogg- och vloggvärldens rockstjärnor, och det med rätta. De har gjort otaliga tutorials på sina kanaler (de har flera) och vad man än behöver veta kan man hitta hos dem. Till exempel hur man sminkar sig som Alexis Colby, TV-världens mesta glamourdrottning.

Slutligen – något som inte alls är skönhetsrelaterat, men väl så njutbart. Två begåvade amerikanska tjejer som gör en grym cover på två begåvade svenska tjejer. Kan det bli bättre?

2 tankar på “YouTube-inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.