IsaDora Highlands eye shadow palette

När vi ändå är inne på IsaDoras höstkollektioner kan jag visa er en favorit ur förra årets höstkollektion, nämligen ögonskuggepaletten Highlands. De matta skuggorna är några av de bästa jag har testad, alla prisklasser. Pigmenteringen är grym, skuggorna glider på som smör och sitter hur bra som helst. De skimriga skuggorna är lite flygiga och aningen knepigare att få till, men de är väldigt fina när de väl sitter på. Här nedan har jag den matta, grönbruna skuggan. Den passar till nästan allt och är fin att kombinera med någon av skimmerskuggorna eller att bära på egen hand.

IMG_6673red IMG_6670red

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.