Ett fyrfaldigt leve för bloggen!

Kan ni tänka er? I dag är det ett år sedan jag gjorde mitt första inlägg här på bloggen! Jag startade bloggen som ett litet experiment. Tanken var att jag ger det ett år, och om det fortfarande känns kul efter ett år och om tiden räcker så kör jag, annars lägger jag ner.

Nu har alltså ett år gått, och det känns fortfarande kul. Tiden är det lite si och så med. Det är mycket annat som händer i höst, så vi får se hur jag får allt att gå ihop. Men tills vidare så säger jag grattis till min lilla blogg. Om inte annat har jag lärt mig en del om både fotografi och sminkning, även om jag har mycket kvar att lära.

Ska vi titta på hur det har sett ut det senaste året?

IMG_9489 IMG_0541

IMG_0807IMG_1448  IMG_1321 - KopiaIMG_3471 IMG_3056IMG_2495IMG_4124red IMG_4658red IMG_5081red IMG_5670red  IMG_6148red IMG_6235red_4 IMG_6698red

2 tankar på “Ett fyrfaldigt leve för bloggen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.