Eyeko Skinny Liquid Eyeliner – recension

Jag har testat några produkter från det hajpade märket Eyeko de senaste veckorna. Deras Brow gel (kommer i separat recension senare) har t.ex. höjts till skyarna av brittiska YouTube-stjärnorna Pixiwoo. Därför hade jag ganska höga förväntningar på dessa produkter. De tre jag har provat är Skinny Liquid Eyeliner, Black Magic Mascara och Brow Gel. Först ut att recenseras är Skinny Liquid Eyeliner.

Enligt försäljningsargumenten är Eyeko Skinny Liquid Eyeliner pigmentrik, lätt att applicera, smul- och kladdfri och ska hålla minst 12 timmar.

Skinny Liquid Eyeliner har en tunn filtspets som teoretiskt sett skulle ha gjort appliceringen enkel, om den bara hade släppt igenom lite färg. Första gången jag använde eyelinern hann jag inte ens måla en tunn linje på ena ögat innan färgen sinade. Jag har provat allt  – skakat, låtit pennan stå med spetsen nedåtvänd, fuktat spetsen, bönat och bett (nåja, nästan). Men det här är och förblir en torr eyeliner som inte ger ifrån sig tillräckligt med färg för att ens dra en kompakt, täckande linje över ett öga. Jag måste trycka hårt för att få ut något överhuvudtaget, och då försvinner ju precisionen helt och hållet.

Jag trodde först att jag fått ett måndagsexemplar, men sedan såg jag att Wysteriia har precis samma upplevelse av Skinny Liquid Eyeliner. Så den är kanske inte bättre än så här. Synd, för jag gillade den fina spetsen och den snygga hylsan. Och det lilla man lyckas få på ögonen håller faktiskt hela dagen utan att kladda.IMG_6940red

IMG_6939red

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.