Shoppat i London

Det blev som förutspått så att jag gick lite bärsärk på shoppinggatorna i London. Jag håller som bäst på att fota alla skönhetsprodukter som jag köpt, men under tiden tänkte jag passa på att visa upp några andra inköp, som inte har med beauty att göra. Bilderna är tagna från mitt Instagram-konto @cultureofmakeup.

image

Scarves, kjol och stickad top

image

Böcker med Londontema

image

Från bokhandeln med de bästa påsarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.