Festklädd och festsminkad

I fredags var jag på promoveringshögtid på Stadshuset. Min man blev klar med sin doktorsavhandling förra året, så vi fick vara med på högtiden och efterföljande bankett. Jag är alltid lika glad varje gång jag får en ursäkt att köpa en ny, fin klänning, och kvällens festblåsa kom ifrån Virgos Lounge och inhandlades från Zalando.

Eftersom klänningen är väldigt glittrig och utsmyckad i sig bar jag inga smycken och höll sminkningen relativt enkel. Ett par lösfransar åkte på åtminstone, och mitt nya fina läppstift, som jag ska skriva mer om i ett senare inlägg. Håret fixade jag hos Cardell på Grev Turegatan och kan verkligen rekommendera. Tjejen som gjorde min frisyr heter Rebecca, och hon var väldigt duktig. Hon fattade på en gång vilken stil jag var ute efter och jag blev väldigt nöjd med resultatet.

IMG_7420red

IMG_7424red

IMG_7426red

IMG_7433red
image

4 tankar på “Festklädd och festsminkad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.