Nytt från Kiko Cosmetics

IMG_7437redNär jag var i London passade jag på att kika in hos Kiko Cosmetics, som jag varit sugen på att testa sedan jag läst om dem hos gänget som var med på Daisy Beautys resa till Palma. Bland andra Little Miss Consumer gick bananas i Kikos butik i Palma. Själv köpte jag på mig tre ögonskuggor ur deras serie Water eyeshadows som är så vackert präglade att man nästan inte vill sätta penseln i dem.IMG_7438redFörst ut är ljust skogsgröna 209. Den är minst skimrig av dessa tre, jag skulle säga att den ligger nånstans mellan satinfinish och skimrig. Bra pigmentering och lättjobbad.IMG_7445red208 är en guldskimrig skugga som också är lättjobbad och välpigmenterad. Den är lite skirare, och är i sig själv kanske inte den roligaste skugga jag någonsin har sett, men den blir jättefin i kombination med andra färger, med t.ex. den gröna skuggan ovan.
IMG_7444redNr 200 är kronjuvelen i samlingen i mina ögon. Titta bara på den lystern! Färgen drar åt taupe och ser nästan metallisk ut i dosan. Den funkar utmärkt på egen hand de dagar man inte har tid/ork att göra något avancerat, men ändå vill ha något effektfullt på ögonen. Med den här skuggan får du maximal effekt med minimal arbetsinsats. Älskar!
IMG_7496redAlla tre skuggorna swatchade på bar hud i dagsljus. Från vänster: 209, 208, 200.

IMG_7641redIMG_7591redI den här sminkningen har jag använt 209 och 208, kombinerat med en mörkare grön skugga från Smashbox längst ut i v:et.

6 tankar på “Nytt från Kiko Cosmetics

  1. Otroligt snygga ögonskuggor! Så roligt att få med sig dessa hem fr London! Hur ligger de i pris där mot hemma? Gillar alla tre färgerna, men grönt och guld tycker jag är vinnande kombo! 🙂
    Kram!

    • De kostade 5.90 GBP i butik. Jag tror inte att de går att köpa i Sverige, utan man får beställa från deras webbshop, och då är priset detsamma, men man åker på fraktkostnaden i stället. Men lätt värt en investering tycker jag. Man får grym kvalitet för det priset, verkligen.

  2. Alltså fan vad fina! Jag drog mig lite för att köpa just dessa för att jag tyckte att de vart ”dyra” om man jämför med deras vanliga singelskuggor, suck vad jag ångrar mig. Men jag köpte iofs en miljard saker som jag alla är grymt nöjd med, kommer nog att lägga minst en beställing på deras hemsida i år.

  3. Pingback: Kiko cosmetics Water eyeshadow 200 – two looks | Culture of make-up

  4. Pingback: Kiko Cosmetics Water eyeshadow 200 | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.