Kiko cosmetics Water eyeshadow 200 – two looks

Jag tänkte visa er ett par sminkningar där jag har använt Kiko cosmetics Water eyeshadow nr. 200 som jag visade i mitt tidigare inlägg.

I den andra sminkningen har jag bara den skuggan och lite mascara på ögonen. Funkar jättefint ihop med en stark läppfärg de dagar man har lite bråttom. På den andra sminkningen har jag använt den i en brun sotning för att skapa dimension på ögonlocket.

IMG_7899red

IMG_7912red

IMG_7921red IMG_7926red

7 tankar på “Kiko cosmetics Water eyeshadow 200 – two looks

    • Haha, sorry! Det är zinfandel från Isadoras höstkollektion 2013. Skuggorna är bra. Sitter ok, men på mig började de se lite trötta ut på eftermiddagen, men då hade jag sminkat mig inflygande fläng. Gör man ett grundligt förarbete ska det nog inte vara några problem. Tycker att de är lättjobbade och lätta att sudda. Man får bygga upp intensiteten gradvis, men det är inget problem för mig.

      • Vad fin Zinfandel är på dig, på mig blir den alldeles för hård. Skuggorna låter toppen, tycker annars att allt som skimrar brukar sitta i hela fejjan efter några timmar.

      • Tack! Jag älskar färgen men använder inte heller Zinfandel så ofta eftersom det har en lite knepig formula som lägg ser fläckig ut. Men har man bara tålamod att pyssla lite med appliceringen är det lätt värt det 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.