Culture of make-up

Smink, hudvård, skönhet och kultur i en salig blandning

Kiko cosmetics Water eyeshadow 200 – two looks

7

Jag tänkte visa er ett par sminkningar där jag har använt Kiko cosmetics Water eyeshadow nr. 200 som jag visade i mitt tidigare inlägg.

I den andra sminkningen har jag bara den skuggan och lite mascara på ögonen. Funkar jättefint ihop med en stark läppfärg de dagar man har lite bråttom. På den andra sminkningen har jag använt den i en brun sotning för att skapa dimension på ögonlocket.

IMG_7899red

IMG_7912red

IMG_7921red IMG_7926red

7 thoughts on “Kiko cosmetics Water eyeshadow 200 – two looks

  1. cultureofmakeup Inläggets författare

   Haha, sorry! Det är zinfandel från Isadoras höstkollektion 2013. Skuggorna är bra. Sitter ok, men på mig började de se lite trötta ut på eftermiddagen, men då hade jag sminkat mig inflygande fläng. Gör man ett grundligt förarbete ska det nog inte vara några problem. Tycker att de är lättjobbade och lätta att sudda. Man får bygga upp intensiteten gradvis, men det är inget problem för mig.

   1. cultureofmakeup Inläggets författare

    Tack! Jag älskar färgen men använder inte heller Zinfandel så ofta eftersom det har en lite knepig formula som lägg ser fläckig ut. Men har man bara tålamod att pyssla lite med appliceringen är det lätt värt det 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: