Att sminka sig när man är förkyld

Min hälsa har varit lite vacklande hela hösten, med återkommande förkylningar som vägrat ge sig. Jag har linser i vanliga fall, men när jag är förkyld går inte det. Dessutom blir ögonen så pass irriterade att jag helst låter dem vila från smink. I dag var en sådan dag, så jag satsade helt på läpparna. Maybellines Color drama i färgen Berry much, närmare bestämt.

IMG_8102

2 tankar på “Att sminka sig när man är förkyld

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.