Andningspaus

Det blev inte någon temasminkning i helgen som det var tänkt. Det blev inte några andra sminkningar värda att visa upp här heller. I stället blev det vila för en sliten kropp. Inspiration i form av gammalt trä, kvarlevor från en annan tid, öde badplatser och några seglivade små blommor. Långsamma promenader och fotande för fotandets skull.IMG_8229red IMG_8247red IMG_8261red IMG_8315red IMG_8337 IMG_8338

2 tankar på “Andningspaus

  1. Vilken fin andningspaus!🌟 Det behöver vi generellt mer av. Jag personligen behöver det verkligen. Så jag uppskattar dina vackra bilder som gav mig en liten stund att bara titta på det vackra! Tack!❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.