Äntligen husägare!

Det har varit lite tyst här inne den senaste veckan. Anledningen är att jag och min man har gått och köpt ett hus, helt oväntat (eller nästan helt oväntat i alla fall). Med allt vad det innebär av rafflande budgivningar, kontraktsskrivning, samtal med  banken och så vidare. All min tid utanför jobbet (och en avsevärd del av min arbetstid också, får jag erkänna) har gått åt till att våndas över, planera, ängslas och fira det här stora steget.

I helgen har jag mest suttit och googlat tapeter och planerat renovering. Det är ett riktigt renoveringsobjekt vi har köpt på oss. Men var inte oroliga, det här kommer aldrig att bli en inredningsblogg. Jag är inte särskilt intresserad av inredning för inredandets skull, men när man ska bygga bo och göra fint åt sig själv är det såklart lite roligt. Eftersom jag aldrig har haft en inredningstidning i min ägo, och aldrig ens reflekterat över hur jag en vacker dag skulle vilja inreda ett kök, börjar jag ganska precis från noll. På gott och ont.

Men jag ska som sagt inte ta upp en massa utrymme i den här bloggen med tapetprover och före- och efterbilder på olika renoveringsprojekt*. Däremot kommer nog bloggen påverkas på så sätt att uppdateringarna kan bli lite glesare under våren. Jag kommer att fortsätta blogga, förstås, men i mån av tid och ork. Och flytten går inte igång förrän i slutet av februari, så till dess ska väl allt gå sin vanliga lunk här inne.

*Med reservationer för min sminkhörna, som jag kommer att se till att göra ordentlig plats för nu, när vi har ett helt hus på bara två personer. Bilder på den kommer ni inte undan!

3 tankar på “Äntligen husägare!

  1. Nämen GRATTIS kära du!!❤️ Så himla roligt att höra! Det är ju bland det största man gör i livet, att köpa hus! Det är verkligen mycket jobb runt själva köpet med alla tusen papper och allt praktiskt.
    Sen kommer stora flytten och så inboandet!😊 Kul för er!
    Har ni hittat något i ert närområde eller blir det en längre flytt?
    Kram till dig!❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.