Mina favoritpaletter

Nu när vi har gått och köpt oss ett renoveringsobjekt får vi satsa lite mer på huset ett tag och lite mindre på andra saker, t.ex. smink. Jag har ju redan en ansenlig samling här hemma, så jag tänkte se detta som ett tillfälle att gå igenom sortimentet och återupptäcka gamla favoriter. Och självklart ska ni få följa med på inventeringen. Jag tänkte börja med mina favoritpaletter och visa upp dem en efter en, troligtvis med någon sminkning till.

Som inledning tänkte jag visa er en bubblare. En palett från Rimmel som är fullständigt obrukbar, men som jag inte har hjärta att slänga, eftersom det var min första palett. Jag köpte den på högstadiet och föll hårt för den beigfärgade skuggan. Det var den enda skuggan i samlingen som faktiskt hade ok formula. Därför tog den också slut ganska fort. Resten av tonåren ägnade jag åt jakten på en exakt dupe. Utan framgång. En ganska tragisk historia, med andra ord. Det blir ingen tillhörande sminkning med den här paletten, eftersom den som sagt är helt himla hopplös att jobba med.

IMG_8269red

3 tankar på “Mina favoritpaletter

  1. Men så himla gullig och fin historia! Och du har sparat denna!:) Så roligt!
    Jag ser gärna fram emot en liten, eller lång, walk through bland dina paletter!
    Och följer jättegärna med i huset med allt vad det innebär! I know! Hur hinner man med allt?? Ta en sak i taget brukar jag tänkta. Men sällan göra.
    Fin bild!❤️

    • Tack! Jag är inte särskilt sentimental i vanliga fall, men det är ju nåt särskilt med smink 🙂 Kommer nog ett palettinlägg snart, måste komma på banan igen med bloggandet. Har nu gått in i sälja lägenhet-fasen, som är minst lika tidskrävande 🙂 Men det är nog en litterär sminkning på nu gång också …

  2. Pingback: Lookfantastic Beautybox augusti 2015 | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.