Dagens i varmt guldbrun

 

Nu har jag äntligen kommit hem till mitt vackra vinterlandskap, och julen står för dörren. Då tar jag fram lite varmare, guldbruna toner till ögonen (dessa är från Joy to the Girls-paletten från Too Faced). Har inte ännu bestämt mig för hur jag ska sminka mig till julafton, men det lutar kanske åt mina nya pigment från Sigil inspiredIMG_9269red IMG_9278red

2 tankar på “Dagens i varmt guldbrun

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.