Nyårssminkning i lila och silver

Just nu fyller jag dagarna med talrika fikastunder, promenader i bitande vinterkyla och halvslummer i soffan – ett schema som håller mig strängt upptagen från morgon till kväll. Men här kommer ändå ett förslag på en sotad nyårssminkning som går i lila och silver. En annan variant på nyårssminkning kommer till veckan. Om jag orkar masa mig upp ur soffan, vill säga.IMG_9296red IMG_9307red IMG_9316red

6 tankar på “Nyårssminkning i lila och silver

  • Tack! Jag kan tänka mig att du är helt smashing i lila – vore kul att se på bloggen nån gång! Lila och guld är också jättesnyggt, nu fick jag inspiration till att göra en till sminkning med lila! Det är synergieffekter mellan bloggarna här 🙂

 1. Ja livet kommer ofta emellan och min julafton blev i stort sett en osminkad högtid. Väldigt ovanligt. Men du säger själv att det faktiskt finns viktigare saker än smink! Då o då! 😉
  Hoppas din julafton blev bra och mysig trots allt! Och det är lika roligt varje gång att få se dina färgkombinationer!
  Kram!

  • Det blev en fin julafton mitt i villervallan. Huvudsaken är ju att alla är samlade och tar hand om varann så blir det oftast bra, trots omständigheterna. Hoppas att du hade en skön jul du också, och tack för all din uppmuntran, den gör mig väldigt glad! Kram!

   • Jamen du har såklart helt rätt. Fokus ska ligga på de närmaste och att få må bra under alla omständigheter!
    Roligt att du gillar mina kommentarer! Jag kan inte annat än att fascineras av dina färdigheter och dina nytänkande sminkningar, grymt snyggt. Alltid!
    Kram!

 2. Pingback: Shu Uemura custom quad palette + mina glitterfavoriter | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.