Mellandagsrea hos Illamasqua

Jag har precis gjort av med julklappspengarna på Illamasquas mellandagsrea. Jag hittade några riktiga guldklimpar till ordentligt rabatterade priser, bl.a. den här fina allroundpaletten.

Gillar ni Illamasqua råder jag er att skynda fynda, för med så generös rea (50-70 %) får man räkna med strykande åtgång. Och nej, jag är inte sponsrad av Illamasqua (I wish!), men tycker att de håller en grym kvalitet, och deras färgutbud är okonventionellt och inspirerande. Jag köpte bland annat liquid metals-paletten som jag har gått och suktat efter i evigheter.

Handlar ni för över 50 pund får ni gratis frakt. Kom ihåg bara att gratis frakt endast gäller om man INTE har beställt nagellack eller parfym.

Skärmklipp

2 tankar på “Mellandagsrea hos Illamasqua

  1. Nämen ooojjj så farligt detta inlägg blev, med tanke på att min plånbok har ett stort hål i sig redan! :/ Vilka otroligt fina saker! Jag tror faktist inte att jag äger något från Illamasqua?! Så den där baspaletten för £22 blir plötsligt väldigt lockande! Haha! 🙂
    God fortsättning på dig och ha ett paf sköna dar nu före nästa festlighet! Det går undan nu!
    Kram! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.