Snabb, enkel och naturlig nyårssminkning

Nu har ni säkert redan planerat och kanske redan lagt nyårssminkningen, men för dig som är ute i sista minuten och behöver något som går snabbt, eller dig som kanske inte sminkar dig så mycket till vardags och inte känner dig bekväm med sotningar och glitter men ändå vill göra något lite mer festligt.

Jag har lagt ett skimrigt och duokromt pigment från Sigill inspired över hela ögonlocket (tyvärr kommer inte den duokroma effekten fram särskilt bra). Mitt på ögonlocket lade jag samma pigment men blandat med mixing liquid från Make up store för mer intensitet och en kromad effekt. Längs fransraden har jag lagt en mörkt gråskimrig skugga som en mjuk eyeliner. Ikväll kör jag visserligen på en helt annan stil (som ni får se senare), men det här är helt klart en look jag skulle kunna tänka mig att ha på nyår!

Så får jag önska er ett gott slut på det gamla året och en god början på det nya! Vi ses 2015!

IMG_9352red IMG_9346red_1

5 tankar på “Snabb, enkel och naturlig nyårssminkning

  1. Vackert så det förslår! Men jag måste gå ut med min ovisshet vad gäller duokromt? Låter riktigt läckert och det ser väldigt fint ut! Men vad menas med det? Haha, du hör ju, mycket att lära still! Bara amatör! 😉
    Ha en underbar nyårskväll så får jag hålla mig tills vi får se vad din look blev senare! Gott nytt år fina Therese! ❤

    • Haha, det är inte så lätt 🙂 Duokromt betyder att den skiftar i två färger. Den här skuggan är t.ex. rosa med ett blått skimmer. Men det blåa skimret syns inte på bild, och knappt i verkligheten heller 😦

  2. Pingback: Shu Uemura custom quad palette + mina glitterfavoriter | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.