DB Expo genom Instagram

Det var så himla många fina montrar på Daisy Beauty Expo. Utställarna hade verkligen gjort det lilla extra för att det skulle se snyggt och inbjudande ut. Jag ångrar i efterhand att jag inte tog mer bilder med systemkameran – min mobilkamera är verkligen inte något att hänga i granen. Men eftersom jag hade händerna fulla hela dagen var det lite svårt att klara av något mer än en skakig mobilbild lite då och då. Orutinerat, kanske, men jag lär mig väl.

Här nedan är en bild från Dermarome, som hade dukat upp med härliga skönhetsprodukter från sina olika märken, t.ex BareMinerals.

image

Hos Depend fick jag naglarna lackade med deras hybridlack, som ska sitta 7 dagar. Den här manikyren chippade efter tre dagar, men jag ska ge det några chanser till innan jag uttalar mig om hållbarheten.

image

Rens produkter stod uppställda på ett ljuvligt tyllbord.

image

Här är anledningen till varför jag inte fotade mer med systemkameran. Efter bara någon timme hade jag armarna fulla med påsar och axlarna värkte när jag kom hem. Ett kärt besvär, förvisso.image

4 tankar på “DB Expo genom Instagram

  1. Jag hade samma kära dilemma, att stora kameran fick hänga kvar i garderoben hela dagen pga att jag inte är en bläckfisk! Lite synd tycker jag nu i efterhand, men upplevelsen är ju viktigast till slut! Får titta runt hos varandra för att få ihop en mer tydlig bild av de vackra montrarna.
    Kram! 🙂

  2. Jag var duktig och fotade ppt slides på föreläsningarna, men sen blev det mobilen resterande tid… Sen när ena armen var full i 10 kg med goodiebags var det omöjligt med annat än mobil

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.