6 tankar på “En dagens

 1. Jag fullkomligen föll som en fura för denna sminkning! Älskar lila/plum/vinrött till mina gröna ögon så det blir en hel del sånt här. Men du tar det såklart till en helt annan nivå än jag! Så fin och duktig du är Therese! Har du använt svart kajalpenna på vattenlinjen/inre kanten på hela ögat, runtom eller hur gjorde du med den snygga inramningen?
  Stor kram och ha en skön söndag!

  • Tack, snälla du! Det är ju supersnyggt med lila toner på gröna ögon, vore kul att se en sådan sminkning i bloggen snart! Jag använde svart kajalpenna i övre och nedre vattenlinjen och lite under nedre fransraden också. Längs övre fransraden använde jag Havoc, som är en mörk brunlila flytande eyeliner som jag bara älskar. Jag köpte den i New York, men nu är den på rea på Illamasquas hemsida: http://www.illamasqua.com/shop/products/sale-60percent/precision-inks/havoc-precision-ink Funderar på att köpa en backup, för den är så himla snygg. Den skulle nog också vara superfin mot dina gröna ögon!

   • Jag klickade på länken och de tar bara 6 pund för den! Är det någon mer avgift? (Orkade inte fylla i namn o adress!) Supersnyggt på dig! Blir det billigare om vi shoppar ihop?
    Kram!

   • Oh no! Nu är det fullpris på den igen! Jag kollade igenom min mejlbox och det verkade som att rean tog slut vid lunchtid idag! Typiskt! Annars hade vi kunnat samfrakta ju! Nåväl, då väntar jag kanske till nästa gång den är på rea, men jag hör av mig om det blir aktuellt så kan vi samfrakta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.