Den tog slut – Lily Lolo Mineral Foundation

Lily Lolo Mineral foundation köpte jag för länge länge sedan, använde i några veckor och lät den sedan ligga undangömd i en låda. Under hösten och vintern har jag haft en ambition att använda slut på foundations innan jag köper nya, och därför plockade jag fram den lite då och då – i början mest av pliktkänsla, men med tiden märkte jag att jag faktiskt valde den framför andra foundations, särskilt när jag hade bråttom. Här nedan är en snabb makeup där jag har använt Lily Lolo Mineral foundation.IMG_9485red När jag köpte Lily Lolo Mineral Foundation för något år sedan var det här med mineralfoundation ganska nytt för mig, och jag tyckte att den blev torr och kakig på huden. Detta berodde troligtvis på att jag överapplicerade och inte sprayade ansiktet efter applicering. Nu när jag har plockat fram den igen har jag applicerat betydligt mindre och använt en facemist för att få bort den pudriga känslan, och då är det en alldeles utmärkt foundation! Den smälter fint in i huden, som behåller sin lyster hela dagen. Hållbarheten är med beröm godkänd, och jag hittar faktiskt inget att anmärka på nu när jag ska recensera den. Jag gillar också förpackningen med det förslutbara siftlocket som gör att jag undviker spill och enkelt kan ta med den när jag reser.

Min ambition när jag plockade fram Lily Lolo Mineral Foundation var att den skulle ta slut, men nu när den är slut tycker jag nästan att det är lite synd. Men innan jag köper en ny har jag en del andra foundations att testa och använda slut på …IMG_9841Lily Lolo Mineral Foundation i nyansen ”barely buff”. Ursäkta dålig bild – skyller på värdelöst ljus och tillfällig oförmåga.

7 tankar på “Den tog slut – Lily Lolo Mineral Foundation

  1. Kul att det är fler än mig som återupptäckt mineralfoundation. Det måste vara att man lärt sig att spraya som gör den stora skillnaden. Det är många år sedan jag använde just mineralfoundation, och med åldern blev jag nästan rädd för dessa då jag bara tyckte jag såg lastgammal ut:) Hos mig är det Laura Mercier och Jane Iredale det går i.

    • Det jag har hemma för stunden, i ärlighetens namn. Just nu är det en rosdoftande mist från Melvita som jag fick på DB Expo, men har även använt en Setting spray från Urban Decay som jag har gillat. Just när det gäller facemists är jag inte så kräsen, så länge det blir lite blött och inte torkar ut huden 🙂

      • Ok, tack! En del sveper över med en stor fluffig borste efter sprayen. En mua gjorde så på mig en ggn och sa att det gjorde hela finishen mer hållbar och lystrig. Men själv gör jag som du. Då vet jag att det är helt ok och jag får den effekt jag vill ha!
        Tack fina Therese!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.