Gamla trotjänare och nya talanger*

Häromveckan har jag gjort slut på några gamla trotjänare som jag har använt varje dag i ungefär ett års tid: Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe och Image Iluma Intense Lightening Serum. Två produkter som jag älskar och kommer att återkomma till. Jag har faktiskt redan ersättare som väntar i skåpen här hemma. Recension på dessa kommer i ett separat inlägg.

jan15-19

Innan jag fortsätter med mina serum från Beauté Pacifique och Image tänkte jag testa ett gäng serum och en dagkräm från Medik8, ett nytt märke som lanserades i Sverige i januari, på Daisy Beauty Expo, närmare bestämt.jan15-20Jag kommer att skriva mer om serumen och ansiktskrämen när jag har hunnit testa mer. Just nu är jag mest nyfiken på serumet Red Alert, som ska lugna och neutralisera röd och uppblossande hy. Perfekt för mig som har rosacea – om det funkar vill säga. Dessutom gillar jag att dagkrämen har spf 30. Solens strålar är ju skadliga året runt, något som är lätt att glömma bort den mörka tiden på året.

*Inlägget innehåller affiliate-länkar.

4 thoughts on “Gamla trotjänare och nya talanger*

  1. Jag tror du kommer att gilla serumen. Nu har inte jag problem med rodnader, men jag gillar serumet Red Alert i alla fall. Jag varvar det med CE-tetra varannan dag, sen blir det nu Retinol varvat med Hydr8 varannan natt. Jag gillar så mycket att jag kommer att testa mer från Medik8. Dagkrämen med SPF30 är det bästa jag testat med så hög spf. Det ska bli kul att höra vad du tycker.

    • Men oj, vad konstigt! Verkar inte ha hamnat i skräpkorgen, så vet inte vart den kan ha tagit vägen 😦 Jag tänkte prova alla parallellt. Varva CE Tetra och Red Alert på dagarna och Retinol 3 och Hydr8 på kvällarna. Och ögonserumet varje kväll. Dagkrämen kör jag varje dag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.