Den tog slut – Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe*

I kombination med serumet från Image som jag skrev om här, har jag använt Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe. Serumet från Image har jag använt på kvällen och BP-serumet har jag använt på dagen, under dagkrämen.

Submersive Serum paradoxe är baserat på två aktiva ingredienser: resveratrol och procyanidin. Båda hämtas från chilenskt vindruvskärnextrakt och har egenskaper som både verkar mot åldrande och antiinflammatoriskt. Serumet ska minska rodnad och jämna ut hudtonen. Serumet är lätt i konsistensen, men underbart fuktgörande. Ofta tycker jag att serum som marknadsförs som ”lätta” i praktiken betyder att de inte är tillräckligt återfuktande för min hy, som brukar börja strama ungefär en halv minut efter applicering. Så är inte fallet med Submersive Serum Paradoxe. Det är underbart fuktgivande och håller min hudton så jämn och fin den kan bli med min rosacea.

Jag har använt det här serumet dagligen i över ett år, och det är riktigt drygt. För mig räcker en flaska på 30 ml i minst fyra månader, och då använder jag mer än de flesta, eftersom jag ofta tränar på dagtid och då applicerar om efter att jag har duschat, eller om jag gör flera sminkningar för bloggen under en dag och tvättar ansiktet mellan varven. Jag slösar alltså lite med detta serum, men min hud älskar det, och det räcker långt ändå. Är du mer försiktig med appliceringen så kommer din flaska att räcka mycket längre än så.

*Inlägget innehåller affiliate-länkar.

IMG_0006

6 thoughts on “Den tog slut – Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe*

  1. Roligt att läsa om andra som slösar med detta serum. Har du testat en droppe serum i din foundation? Det gör stor skillnad och basen blir så snygg. Hoppas du har kvar någon droppe, för om du inte testat tycker jag du ska det:)

  2. Ping: Recension: Medik8 | Culture of make-up

  3. Ping: Nytt hudgos för vintern – VITA C Cream // Submersive Serum Paradoxe. | Little Miss Consumer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.