4 tankar på “En dagens – Sleek iDivine Sunset Palette

    • Men tack, vad snällt sagt! Jag brukar försöka tänka ju mer färg, desto mindre bas. Jag tycker ofta det är basen som avgör om man ser hårdsminkad ut eller inte. Om man har en naturlig eller ”barely there” basmake blir ögonskuggan mer som en färgklick. Om basen ser sminkad ut ser allt smink utöver det också mer sminkat ut – även om man använder sk. ”neutrala färger”. Vet inte om det där låter vettigt överhuvudtaget, men jag inbillar mig att det är så i alla fall. Men alltså, jag menar inte att man inte SKA sminka sig så – det är bara inte den effekten jag är ute efter vanligtvis. Om jag inte vill ta ut svängarna och göra en riktigt ”sminkad” look, med pudrad hy och knallröda läppar t.ex.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.