Svart sotning

Det är inte ofta jag gör svarta sotningar. Men som ett steg i målet att ta mig ur taupeträsket bestämde jag mig för att ge det en chans. Jag har grundat med en svart kajalpenna och lagt på en svart ögonskugga. I kanterna har jag tonat ut med Uninterrupted från MAC.

IMG_0505 IMG_0501 IMG_0490

2 tankar på “Svart sotning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.