Light it up

Jag kom på häromdagen att det var alldeles för länge sedan jag hade riktigt röda läppar, så det fanns bara en sak att göra!

Läppfärgen är Maybellines läppstiftspenna Color Drama i nyansen Light it up, en av förra årets mest hajpade läpprodukter. Jag köpte flera av färgerna i somras, men glömde sedan av dem. Det här är faktiskt första gången jag använder Light it up, och jag gillar den jättemycket. Framöver kommer jag även att visa Fab Orange ur samma serie, som jag också har börjat använda och tycker jättemycket om.IMG_0390 Älsk på att kunna fota sminkningar i morgonsol!IMG_0428 IMG_0372

4 tankar på “Light it up

  1. Så himla fint! 🙂 Jag har några läppgrejer jag behöver (jo tro det eller ej!) komplettera med, bland annat ett par av dessa från Maybelline och ett par läppennor, alltså helt vanliga traditionella! Bra och snygg påminnelse, tack för det!
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.