Afternoon tea hos Dermarome

IMG_0888I fredags var jag inbjuden till Afternoon tea hos Dermarome, där det bland annat bjöds på ljuvlig undfägnad och intressanta presentationer av märkena Decléor, Bliss och bareMinerals. Dessutom fick jag träffa några bloggarkollegor, bl.a. härliga Donnachic och fina Bettieli.

Decléor berättade om företagets bakgrund och om några av sina stjärnprodukter, som vi även fick med oss hem för testning, b.l.a. deras storsäjare Aromessence Neroli.IMG_0890Bliss berättade om nyheter i sitt sortiment, bland annat rengöringen Fabulous Makeup Melt Gel-to-Oil Cleanser som vi fick med oss hem att prova. Jag som gillar oljerengöringar är mycket nyfiken på denna.
IMG_0894BareMinerals visade upp sin Foundationgarderob och presenterade en spännande nyhet som verkar mycket lovande, den färgade dagkrämen Complexion Rescue. Jag har bara testat ett par gånger, men första intrycket är lovande. Mer ingående recension kommer längre fram.

IMG_0895Många nya, spännande produkter att testa. Håll utkik efter recensioner framöver!IMG_0920

7 tankar på “Afternoon tea hos Dermarome

    • Ja har man inte torr hy kanske det inte blir någon favorit. Min yttorra hy är nog precis rätt målgrupp för den här typen av produkt. Ska bli kul att se hur den levererar på sikt.

  1. Visst var det många trevliga produkter och väldigt fina tjejer vi fick träffa i fredags! Jag är också riktigt sugen på att testa några av godbitarna, får se vad vi tycker om dessa!
    Om vi får samma favoriter!
    Kram!

  2. Pingback: Ur bildarkivet | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.