Ny favorit: Rosa centifolia cleansing water

Jag har yttorr hy och brukar försöka minimera hudens kontakt med vatten, eftersom vatten torkar ut hyn ännu mer. På morgonen, när jag inte behöver tvätta bort något smink, vill jag gärna ha en rengöring som jag inte behöver skölja av med vatten. Vissa skippar rengöring helt på morgonen för att slippa uttorkning, men jag vill gärna rengöra hyn för att få bort överskottssebum och annat som min hy har producerat under natten.

Rosa centifolia cleansing water från REN är ett micellärvatten som du droppar på en bomullstuss, sveper över ansiktet och så är det klart. Allt överskottssebum och all eventuell smuts försvinner i ett svep, utan att huden behöver bli uttorkad. När jag tvättar ansiktet med vatten brukar jag behöva skynda mig fram med fuktspray, serum och krämer, eftersom huden börjar strama så fort jag har torkat ansiktet med handduken. Med Rosa centifolia cleansing water behöver jag inte göra mig någon brådska, och jag har till och med kommit på mig själv med att nästan glömma att smörja in mig, eftersom huden redan känns återfuktad.

Tummen upp från mig, alltså. Jag känner på mig att det här kommer att bli en stapelvara hemma hos mig. Finns att köpa på Apotek, på NK och olika webbshoppar, t.ex. Eleven för ca 200 kr.

IMG_9928

4 tankar på “Ny favorit: Rosa centifolia cleansing water

  1. Haha så roligt, verkligen great minds! Tänkte faktiskt på dig bland annat och din hud, att denna måste vara super för den är så mild och dessutom ger så många fördelar! 🙂 Roligt att du hittade mitt inlägg med samma slutsats! Och kul att du kan ha detta till din hud!
    Kram!

    • Ja, jag tycker att den funkar utmärkt, kommer att bli en stapelvara här hemma. Eller, jag köpte precis på mig ett dubbelpack stoora flaskor av biodermas micellärvatten i Paris, så jag lär inte behöva fylla på förrådet än på ett tag! Kram!

  2. Pingback: Haul: Paris | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.