Paris by Night

Nu sitter jag på Arlanda och ska snart hoppa på planet till Paris. Jag tar tillfället i akt att uppdatera min Pariskarta medan jag väntar.

Google Maps-appen Mina kartor har blivit en av mina resefavoriter. Innan jag ska resa gör jag lite research av restauranger och butiker i områden som jag vet att jag kommer att röra mig i, och så sparar jag ned dem i olika lager på kartan. När jag är hungrig aktiverar jag lagret som heter ”restauranger” och när jag är shoppingsugen aktiverar jag lagret som heter ”shopping”.

image

Då dyker de ställen jag har sparat upp som nålar på kartan och jag ser vilka butiker/restauranger som finns i närheten. Så slipper jag driva omkring helt planlöst för att tillslut hamna på någon overprized turistfälla.

image

Vi ska mest strosa omkring i helgen och ta dagen som den kommer. På lördag ska vi dock se en av mina favoritartister, Benabar. Sjukt peppad!

På söndag reser vi vidare till Birmingham, så då blir det lite brittisk beautyshopping. Känner på mig att det blir en bra vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.